Synetic

  • 0
Uitgelichte case

JB Inflatables: dé zet om wereldwijd te gaan groeien

JB Inflatables wil wereldwijd marktleider worden in opblaasbare objecten. Samen met Henry Handsome transformeerden we het merk en de online klantervaring. Het resultaat is een aantrekkelijk, toegankelijk platform waar content en e-commerce samenkomen. Klanten kopen er makkelijk producten, raken er geïnspireerd en krijgen er advies.

Over Synetic

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem en biedt een thuis aan ruim 35 vakspecialisten. Ze zijn eager, slim en eigenzinnig en denken graag mee op het gebied van strategie, design en development.

Identiteit

Met moderne webtechnologie ontwikkelen we native apps, web apps, sites en stroomlijnen we de meest complexe processen met onze API-koppelingen. We hebben ruime ervaring in het realiseren en beheren van business critical web-omgevingen. Wij zijn gespecialiseerd in de frameworks Drupal, Symfony en Vue.js.

Missie

Onze designers, developers en testers werken Scrum en denken Lean. Kwaliteit is een rode draad in onze dienstverlening; de processen zijn ingericht, de tools aanwezig en we zijn ISO 27001-gecertificeerd.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe