TamTam

  • 0
Uitgelichte case

Niet zo spannend.

Iedere Nederlander worstelt in december weer met dezelfde vraag: ga ik naar een andere zorgverzekeraar? Niemand wil erover nadenken, niemand begrijpt hoe het zit. Voor alle verzekeraars is deze decemberperiode cruciaal. En net als alle anderen moet Univé campagne voeren om zo veel mogelijk twijfelende klanten te verleiden.

Over TamTam

Wij zijn full service digital agency TamTam. Een bont gezelschap van creatieven, bouwers en datagekken. In 1996 waren dat er 2, inmiddels zijn we met meer dan 160. Vanuit Amsterdam en Rotterdam werken we in flexibele teams voor de meest uiteenlopende klanten.

Identiteit

Wij geloven in een geïntegreerde 360 graden-oplossing. Daarom huist bij ons alles onder één dak. Van begin tot eind weten we waar we mee bezig zijn. Zo bereiken we samen ons doel: een perfecte digitale ervaring. Staat alles als een huis, dan leidt ons zusje Expand Online jouw klant naar de voordeur. Want iets kan er magistraal uitzien, zonder bezoekers heb je er niets aan. Met de Expanders erbij mogen we ons het enige échte full service digital agency van Europa noemen. En daar zijn we best een beetje trots op!

Missie

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en code. Dát is ons geheim. Wij zijn een full service digital agency. We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van online. Het resultaat: digitale ervaringen die een glimlach op je gezicht toveren. Waar gebruikers écht gelukkig van worden.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe