theFactor.e

  • 6
Uitgelichte case

Ontdek jezelf met Co en vind een baan die bij jou past

Co is een platform dat praktijk geschoolde mensen (opleidingsniveau t/m MBO) de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe toekomstbestendig hun huidige werk is, welke verborgen ambities en talenten ze hebben, welke baankansen ze daarmee hebben, de juiste opleiding/training te organiseren en ze goed door dit hele proces te coachen.

Over theFactor.e

Bij ons kun je terecht voor een krachtige combinatie van strategie, design, techniek, optimalisatie en gebruikersonderzoek. Wat ons daarin onderscheidt, is ons innovatief vermogen met een gezonde dosis realiteitszin. Van frisse werkwijzen zoals Design Thinking tot nieuwe vakgebieden zoals data science: wij zijn altijd up-to-date.

Identiteit

De wereld digitaliseert. Het draait steeds meer om bijzondere, rijke maar bovenal authentieke klantervaringen. Dat vraagt om creatieve, digitale en persoonlijke oplossingen. Heb je een digitaal vraagstuk? Wij helpen door diepgaande, technische expertise te combineren met een flinke portie creativiteit en gepast inlevingsvermogen. Bij alles wat we doen denken we vanuit gebruikers- én bedrijfsperspectief.

Missie

Online persoonlijker maken

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe