The Imagineers

  • 0
Uitgelichte case

Windplanner.com

Windplanner is een do-it-yourself webapplicatie voor de visualisatie van windmolenprojecten. Het laat de impact op de omgeving zien in 2D, 3D en in VR. Online en real time. Waarom? Omdat windmolenprojecten vaak op gevoeligheden stuiten. Draagvlak creëren is daarom cruciaal. Windplanner faciliteert de dialoog op basis van fotorealistische beelden.

Over The Imagineers

Wij verbeelden. Al sinds 1999. We zijn nu met z’n 30-en en het einde van onze groei is nog lang niet in zicht. Wij verzorgen beeldvorming op het gebied van ruimtelijke ordening. Denk aan infra-, bouw- en energieprojecten. Wij hebben alles in huis om ‘morgen’ vandaag al zichtbaar te maken. Van 2D of 3D visualisaties tot interactieve reizen door een virtuele wereld. En alles ertussen. Niet van echt te onderscheiden. Behalve dan dat het nog niet bestaat. Waarom? Aanpassingen in de leefomgeving of werkruimte van mensen worden vaak als ingrijpend ervaren. Hoe noodzakelijk ze ook kunnen zijn. Door deze aanpassingen zo realistisch mogelijk te verbeelden, ziet iedereen hetzelfde. En als iedereen hetzelfde ziet, praat dat een stuk makkelijker. Zo kun je begrip en draagvlak creëren en gaan projecten significant sneller.

Identiteit

Wij zijn bevlogen beeldmakers en software engineers. Creatieve geesten en technisch specialisten. Een beetje nerd, ook wel. Wij worden warm van alles dat techniek voortbrengt om mooie dingen te maken. Alles wat kan helpen om dát te verbeelden wat er nog niet is. Want: verbeeldingskracht versterkt overtuigingskracht. Dat geloven wij niet, dat weten wij.

Missie

Het versnellen van projecten met visualisaties. Wij doen dit via een interactief beeldgestuurd platform, om de communicatie tussen betrokken partijen te vergemakkelijken.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe