The Valley

  • 1
Uitgelichte case

Nike Kitbuilder

Nike Kitbuilder is een online omgeving waarmee voetbalteams en clubs bij de retailer zelf hun wedstrijd, training en leisure outfits kunnen samenstellen. Je ziet meteen op het scherm hoe je voetbaltenue eruit ziet, inclusief clublogo, sponsorbedrukking, benaming en rugnummering. De tenues zijn vervolgens direct te bestellen.

Over The Valley

In The Valley creëren we optimale ervaringen voor alle contactmomenten tussen merk en klant, over alle kanalen. Online, op tv, op events, in de mail, in de winkel en mobiel. We vullen alle middelen in vanuit een duidelijke merkstrategie én steeds in de juiste context.

Identiteit

The Valley is een bijzondere plek vol mensen die je nergens anders bij elkaar vindt. UX-designers, merkstrategen, visual designers, reclamecreatieven, back enders, front enders, data analisten, mobiele strategen, eCRM marketeers, mensen van heel verschillende disciplines. Allemaal gek ván en goed ín hun vak. In The Valley werken al die verschillende specialisten samen aan best-in-class experiences voor alle touchpoints in de customer journey. Zo ontwikkelen we slimme strategieën, maken we apps die mensen graag gebruiken, doordachte e-commerce platformen, meerjarige themacampagnes, spannende content en effectieve loyalty programma’s.

Missie

In The Valley geloven we dat een merk de som is van alle interacties. Dat maakt elke interactie een moment van de waarheid. Wij helpen merken het verschil te maken op al die momenten die ertoe doen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe