TIM dialogue marketing

  • 0
Uitgelichte case

Heractivatie van zelfbeleggingsklanten

Het is goed om bekend te worden als merk en fantastisch om nieuwe klanten te verwelkomen. Maar er komt een moment dat je klanten niet meer terugkomen. De grote vraag is: hoe maak ik mijn klanten weer actief? TIMdm bedacht een een wervende actie!

Over TIM dialogue marketing

TIM dialogue marketing is dè expert in CRM gerelateerde communicatie. Wij zorgen voor directe reacties door mensen enthousiast op te laten springen uit hun stoel. TIM is van de goed converterende campagnes. Met ons werken is altijd een feest.

Identiteit

Van TIM mag je meer verwachten. Intelligente strategieën waarmee doelstellingen worden gerealiseerd. Slimme combinaties van middelen die de effecten versterken en opvallende creaties die reacties afdwingen en het merkbeeld ondersteunen. Daar staat TIM garant voor. Met een team zeer gedreven mensen, zo nodig aangevuld met professionele specialisten. Werken met TIM is een feest. We leveren wat we beloven. Ook als er duivelse deadlines moeten worden gehaald.

Missie

Een doorslaand succes behalen voor onze fantastische klanten. Hoe we dat doen? Het strategisch plan vormt de basis voor een effectieve campagne. De middelen worden bepaald om het actieaanbod zo goed mogelijk tussen de oren van de prospects te krijgen en reageren zo gemakkelijk mogelijk. De response wordt geoptimaliseerd voor een hoge conversie d.m.v. neuro-marketing, fantastische ontwerpen, klant gericht denken en strakke copy. Vooraf is berekend of de campagne een mooi ROI kan opleveren. Als het enigszins mogelijk is wordt dat in de praktijk getest. Daarmee vergroten we de kans op een doorslaand succes. Want zeg nu zelf, waar doen we dit nu allemaal voor?

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe