Touchwonders

  • 0
Uitgelichte case

Mobiele Service Assistent

Samen met SEAT Nederland werken we aan de digitalisering van het onderhoud aan auto's. Om efficiëntie op de werkvloer, klanttevredenheid en omzet per doorgang te verhogen ontwikkelden wij de Mobiele Service Assistent.

Over Touchwonders

Touchwonders is een toonaangevend bureau voor mobiele en tablet toepassingen. Wij leveren strategisch advies, concept, design en ontwikkeling van onderscheidende native en web apps. Vanuit onze ‘werkplaats’ in Utrecht werken wij voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals Rabobank, ING, Corio, Weeronline en Neckermann.

Identiteit

Apps zien wij als producten. Daarbij gaat het ontwerp niet alleen over hoe deze eruit zien maar vooral ook hoe deze werken. Wij geloven dat details daarbij de basis vormen voor een uitmuntende ervaring. Aan iedere pixel, animatie en swipe wordt aandacht besteed. Door continue te testen en bij te schaven komen we tot een elegante en eenvoudige beleving. Iedereen is betrokken bij dit proces, van ontwikkelaars tot project managers. Daarin schuilt de kracht van ons team.

Missie

Apps vertegenwoordigen een nieuwe generatie software, waarmee slimme, plezierige en eenvoudige user experiences ontworpen kunnen worden. Wij bedenken en ontwikkelen apps die mensen geweldig vinden om te gebruiken en die hun leven prettiger maken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe