Triquanta

  • 0
Uitgelichte case

De Woonbond

De Woonbond is de stem van hurend Nederland. Anno 2015 vertegenwoordigt de Woonbond meer dan de helft van alle hurende huishoudens. De nieuwe website voegt een aantal websites samen en is hét platform waar huurders informatie kunnen vinden. Dit versterkt de positie van De Woonbond als expert en belangrijkste belangenbehartiger.

Over Triquanta

Wij zijn een internetbureau dat websites en applicaties bouwt met het open source CMS Drupal. Onze focus ligt op kwaliteit en onderhoudbaarheid. Wij bouwen oplossingen die klaar zijn voor de toekomst en helpen zo onze klanten hun online ambities waar te maken.

Identiteit

Samen met onze klanten mooie dingen maken, dat doen we het liefst. Tot onze klanten behoren organisaties als het Gemeentemuseum Den Haag, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, Stichting Fresh, De Woonbond, DCMR Milieudienst Rijnmond en de GGD-GHOR. Door kennis te delen en samen te werken met onze opdrachtgevers komen we altijd tot de beste oplossingen. Of het nu gaat om een website, een intranet of een online platform. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker staan bij ons voorop. Wij hebben specialisten in huis voor ontwikkeling, beheer, hosting, interactiedesign en visueel design. Zo zijn we onze klanten van dienst met alles wat er komt kijken bij een nieuwe website of intranet. Sinds 2009 bouwen wij onze oplossingen met Drupal en al onze ontwikkelaars hebben vele jaren ervaring met dit CMS. Dit maakt ons dé Drupal specialist die helpt bij het realiseren van de online ambities van onze klanten.

Missie

Onze opdrachtgevers online laten uitblinken. Dat doen we door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, onze partners en de open source community. Met onze ervaring en kennis van het web kunnen wij samen de mooiste dingen bouwen.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe