Valsplat

  • 1

Over Valsplat

In het jaar 2000, midden in het tijdperk dat internet booming werd, kregen Joris en Nils een buitengewoon goed idee. Laten we internet makkelijker maken! Daar is Valsplat uit ontstaan en bijna twee decennia later zijn we nog steeds elke dag vol passie bezig.

Identiteit

Wij geloven dat technologie altijd om mensen moet draaien. En business om klanten. Niet andersom. De digitale wereld mag van ons best wat menselijker. Dat begint bij heel goed begrijpen wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben. Wij brengen psychologie en design samen. Wij weten precies hoe we motivaties, behoeftes en frustraties van klanten boven tafel krijgen. Wij gaan met ze in gesprek en observeren hun gedrag. Met die inzichten creëren we samen digitale oplossingen die er echt toe doen. Van discovery naar delivery. En weer terug. Design gaat voor ons veel verder dan mooie dingen maken. Het is het hele creatieve proces van het zien van een probleem tot het realiseren van de beste oplossing. Elke stap gevoed met inzichten over de doelgroep. Het is een manier van denken en werken waarin onderzoek en ontwerp naadloos in elkaar overlopen.

Missie

Wij maken digitale oplossingen die de moeite waard zijn. Want tijd is kostbaar. Je kunt het maar één keer besteden. Soms wil je dat de tijd voorbij raast. Soms wil je de klok het liefst stil zetten. Eén ding is zeker. Verloren tijd krijg je nooit meer terug. Daarom helpen wij teams en organisaties om digitale interacties te creëren die de kostbare tijd van hun klanten waard zijn. We bedenken oplossingen waar mensen behoefte aan hebben. We ontwerpen producten waar mensen mee uit de voeten kunnen. Alles staat in het teken van één missie: make time well spent.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe