Way2Web Software

  • 0
Uitgelichte case

MaaShub: dataknooppunt verbetert regionale mobiliteit

Gemeenten hebben de taak om te zorgen voor passende mobiliteit van bijvoorbeeld ouderen, mindervaliden en leerlingen. Met MaaShub worden de datastromen van alle betrokken partijen met elkaar verbonden. Dit maakt het beheer eenvoudiger en biedt vooral de kans om door data-analyse de regionale mobiliteit naar een hoger plan te tillen.

Over Way2Web Software

Bij Way2Web bouwen en onderhouden wij betere maatwerk software dankzij een bedrijfskundige visie. Dit doen we voor diverse branches.

Identiteit

IT-applicaties vormen steeds vaker het hart van een organisatie. Daarom zijn goed doordachte, gedegen oplossingen met een duurzaam technisch fundament van vitaal belang. Zo’n oplossing begint bij Way2Web altijd met een grondige bedrijfskundige analyse. Daardoor weten we zeker dat de webapplicatie die we voor u bouwen, naadloos aansluit bij uw organisatie, bedrijfsprocessen en doelstellingen. - Bedrijfskundigen die planmatig te werk gaan - Slimme online ICT-oplossingen - In-house softwareontwikkelaars (2 Scrum-teams) - Hoge, stabiele kwaliteit - Duurzame oplossingen

Missie

Te vaak gaat het mis met het vertalen van klantwensen in doeltreffende oplossingen. Te vaak presteren deze onder de maat en zijn er na korte tijd al weer kostbare aanpassingen nodig. Dat kan anders. Succesvolle ICT vereist meer dan technologische kennis. Inzicht in de doelstellingen, de stakeholders, de bedrijfsprocessen en de organisatie van de klant is minstens zo belangrijk. En precies daar zijn wij goed in.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe