We are you.

  • 0
Uitgelichte case

Landal GreenParks app

Activiteiten en uitstapjes plannen de gasten van Landal GreenParks liefst op de dag zelf. Vroeger was daar de papieren parkwijzer een praktisch hulpmiddel bij. Eind 2017 is het Landal en Redhotminute appteam gestart met de lancering van de uitgebreidere appvariant.

Over We are you.

We are you. is een krachtenbundeling tussen vier toonaangevende digital agencies: Colours (1997), Mangrove (1997), Redhotminute (2001) en Virtual Affairs (1997). Een combinatie van de meest ambitieuze, innovatieve klanten en de beste mensen in de business.

Identiteit

We are you heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tuil, Den Bosch, Sofia, Minsk en Melbourne en telt ruim 350 professionals.

Missie

De professionals van We are you. zetten zich dagelijks in om samen met klanten een optimale digitale gebruikservaring te realiseren en deze ervaring continu te verbeteren. Door de bundeling van de vier bureaus hebben we expertise op het gebied van strategie, online marketing, customer journeys, gebruikerservaringen, designs en managed hosting. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites, apps en e-commerce platformen voor klanten in alle industriƫen. We werken onder andere samen met klanten als Eneco, Knab, Unicef en de Efteling, in omgevingen als Sitecore, OutSystems, Umbraco, Xamarin en Drupal.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe