We are you

  • 0
Uitgelichte case

ALD Move app

Wat doe je liever? Een afspraak voorbereiden in de trein, terwijl je CO2 beperkt? Of tijd besparen door met de auto naar je werk te reizen? De ALD move-app helpt je de beste, meest voordelige en milieuvriendelijkste mobiliteitskeuze te maken. Binnen de bedrijfsdoelstellingen van je werkgever, op basis van je agenda en realtime data.

Over We are you

We are you is een digital agency met meer dan 450 professionals. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van zes toonaangevende digital agencies: Colours, Mangrove, Redhotminute, Virtual Affairs, Estate Digital en DearNova. Samen met onze klanten willen we verschil maken. Onze slimme en herbruikbare digitale oplossingen zijn bepalend voor het succes van onze klanten. Intensief samenwerken en persoonlijk contact staan voorop.

Identiteit

We are you heeft 8 locaties in binnen- en buitenland. In 2023 wil We are you marktleider zijn op het gebied van digitale innovatie.

Missie

We are you versnelt de digitale innovatie van organisaties. Het biedt de expertise en flexibiliteit van een groot bureau, maar blijft persoonlijk doordat klanten en medewerkers vanuit vaste teams samenwerken. Door strategie, creatie en technologie te combineren en uit te gaan van de kracht van de klant ontwikkelt We are you slimme digitale oplossingen. De ruim 450 professionals van We are you zijn pragmatische vakmensen die altijd beter willen. Dit komt niet alleen tot uiting in de oplossingen die We are you ontwikkelt, maar ook in de langdurige partnerships die het digital agency met zijn klanten heeft.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe