We are you

  • 0
Uitgelichte case

Lang wachten verleden tijd met de Efteling Boarding Pass

Niemand wacht graag. Zeker niet bij een dagje Efteling. Dit wachtprobleem wilde de Efteling graag oplossen voor haar gasten door de reguliere wachtrij te voorkomen. Samen met de Efteling realiseerden we daarom een nieuwe, unieke manier van wachten bij de Python: de gratis Boarding Pass.

Over We are you

We are you is een krachtenbundeling tussen vijf toonaangevende digital agencies: Colours (1997), Mangrove (1997), Redhotminute (2001), Virtual Affairs (1997) en Estate Digital (1996). Een combinatie van de meest ambitieuze, innovatieve klanten en de beste mensen in de business.

Identiteit

We are you heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tuil, Den Bosch, Tilburg, Lissabon, Sofia, Minsk en Melbourne en telt ruim 400 professionals.

Missie

De professionals van We are you zetten zich dagelijks in om samen met klanten een optimale digitale gebruikservaring te realiseren en deze ervaring continu te verbeteren. Door de bundeling van de vier bureaus hebben we expertise op het gebied van strategie, online marketing, customer journeys, gebruikerservaringen, designs en managed hosting. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites, apps en e-commerce platformen voor klanten in alle industriƫen. We werken onder andere samen met klanten als Eneco, Knab, Unicef, Destil, Wecycle en de Efteling, in omgevingen als Sitecore, OutSystems, Umbraco, Xamarin en Drupal.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe