Webuildapps

  • 1
Uitgelichte case

Huddle - E-learning platform

Met een Huddle kan iedereen die laagdempelig trainingen wil aanbieden en een community wil opbouwen rondom een bepaald onderwerp een eigen ledensite opbouwen. Met de Huddle app kan iedereen deelnemen aan trainingen en de topics die langskomen.

Over Webuildapps

Webuildapps is gespecialiseerd in het ontwikkelen én onderhouden van native maatwerk iOS- en Android-applicaties gekoppeld met bestaande informatiesystemen of beheerd via een specifiek ingerichte beheeromgeving.

Identiteit

Webuildapps ontwikkelt maatwerk-apps voor uiteenlopende platformen en smart devices. Processen slimmer en sneller maken door het koppelen met (externe) sensoren en webservices is voor ons tweede natuur. Hoe groter de (technische) uitdaging, hoe groter de glimlach. Het is onze passie om een goed idee te transformeren naar een innovatieve, oplossingsgerichte app die is gebouwd met de eindgebruiker als uitgangspunt!

Missie

Wij geloven dat je app pas succesvol kan worden als deze zich focust op één doel, intuïtief werkt en is ontwikkeld vanuit de behoefte van je gebruiker.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe