Yellowgrape

  • 1
Uitgelichte case

Verleiden anno 2019: realtime persuasion in e-mail

De wereld van e-mailmarketing kent een hoop hindernissen, waaronder spamfilters en inactieve ontvangers. Wanneer dit je belangrijkste kanaal is wil je deze met een grote boog omzeilen en aankoop urgentie maximaal triggeren. Yellowgrape ontwierp gepersonaliseerde e-mailtemplates met real time en persuasion technieken om dit te realiseren.

Over Yellowgrape

Yellowgrape doet e-commerce voor gevorderden. Onze klanten zijn vaak razendsnel gegroeid en zetten bedragen om waar je u tegen zegt. Maar ook de eredivisie kan hulp gebruiken. Yellowgrape optimaliseert data, traffic en conversie. Wij doen dat op losse onderdelen, maar de grootste winst zit in de samenhang. Onze specialiteit is het aanbrengen van logica en synergie. Het effect daarvan is altijd verbluffend.

Identiteit

In korte tijd is Yellowgrape een bonte familie van gezichten, ideeën en talenten geworden. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter. Ook de aard van ons werk verandert. Opdrachten worden groter. De technologie gaat razendsnel. Met al die bewegingen en veranderingen is het fijn om vaste waarden te hebben, als een spil waaromheen alles draait. Daarom stoppen we soms met rennen, om heel bewust stil te staan bij de vraag: wie zijn wij? Welke waarden vormen onze kern?

Missie

Yellowgrape helpt succesvolle bedrijven hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. In het ideale geval nemen wij alles onder de loep. Dan weten we zeker dat de synergie is gewaarborgd. In synergie schuilt altijd de grootste winst. Natuurlijk optimaliseren we ook de losse kanalen en het platform zelf. Op alle losse deelgebieden hebben we uitmuntende kennis in huis. We combineren dit meesterschap met een ongekende openheid. We maken alles inzichtelijk, vooraf én tijdens de rit. Virtuoos, kraakhelder en zo benaderbaar als je plaatselijke bakker. Kom keihard groeien met ons!

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe