12Build Corporate website

Omschrijving

12Build heeft een relatief nieuw concept geïntroduceerd in de bouwwereld. Het zoeken, selecteren en benaderen van potentiële aannemers hebben ze met hun online tool een stuk gemakkelijker gemaakt. Opdrachtgevers, hoofdaannemers, architecten, calculatie-bureaus en onderaannemers kunnen zoeken naar partners, ze benaderen voor offertes, deze ter plekke ordenen en beoordelingen geven.

Doel

Doelstelling:
12Build benaderde ons om de frontend van hun website opnieuw in te richten en vorm te geven. De communicatie en de conversie moest over de gehele linie verbeterd worden.

Omschrijving:
Het zoeken, selecteren én benaderen van prospects heeft 11EN1 een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. De illustraties op de website konden we ook direct onder handen nemen.

Opdrachtgevers, hoofdaannemers, architecten, calculatiebureaus en onderaannemers kunnen op dit B2B-platform zoeken naar partners en ze benaderen voor offertes. Deze kunnen ze ter plekke ordenen,beantwoorden en beoordelen. Zelfs het meesturen of laten afdrukken van de vele benodigde bouwtekeningen kan via 12Build. 11EN1 kreeg de uitdaging om dit er simpel en uitnodigend uit te laten zien en om alles zo gebruiksvriendelijke mogelijk te maken, ten einde de conversie te verhogen

Resultaat

De zoekfunctionaliteit heeft een prominente plek gekregen. Prospects kunnen hierdoor hun toekomstige partner sneller vinden. Onder de zoekfunctionaliteit hebben we voor een duidelijkere hiërarchie gezorgd. Elke doelgroep heeft een eigen ingang gekregen, die leidt naar een landingspagina waarop met gerichte communicatie de conversie wordt verhoogd. Hieronder staan enkele usp’s en behaalde resultaten.

De zoekresultaatpagina is simpel gehouden om het scannen van de lijst prettig te maken. Achter elk zoekresultaat schuilt een popup met basisinformatie.
In de achterliggende bedrijfsprofielen wordt meer informatie zoals cases, feedback en financiële status getoond. Met behulp van het nieuwe blog kan 12Build zich beter profileren als een kennis delend instituut.
Het formulier waarmee gratis offertes kunnen worden opgevraagd hebben we op de schop genomen. Nu kan men online een offerteverzoek opmaken, bestanden toevoegen, deze versturen en ook de reacties monitoren.

Erik van 12Build:
“Het is een fantastisch project geweest. De deadline was kort maar 11EN1 was hierin flexibel. Mijn collega's zijn enthousiast en we krijgen ook van onze klanten positieve reacties.
De communicatie met 11EN1 verliep goed. Telefonisch stonden ze paraat en door het gebruik van hun wireframe tool verliep het project gestructureerd en had het de nodige diepgang.
De conversie gaat nu een stuk beter waaraan de nieuwe vormgeving heeft bijgedragen.

T.o.v. de vorige site onderscheidt de site zich nu in het zoeken, offertes aanvragen, vormgeving, inhoud en dat de site nu responsive is. Aan onze verwachtingen zijn voldaan. Zelfs na oplevering was de betrokkenheid groot. Er komen duidelijk merkbaar meer leads binnen en we krijgen uitsluitend positieve reacties op onze nieuwe website."

+ Voeg case toe