24Boost

Omschrijving

24boost biedt haar gebruikers de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken en leren met het aangeboden lesmateriaal.

Doel

24Boost is een open leerplatform voor het (v)mbo. Het is een uitgebreide leeromgeving voor leerlingen, afgestemd op persoonlijke behoefte en leerstijl van de student. Docenten gebruiken de leeromgeving om voor hun leerlingen testen klaar te zetten, toetsen na te kijken, huiswerk op te geven en de voortgang van de klas en individuele leerlingen bij te houden. Leerlingen kunnen in 24Boost o.a. lesmaterialen lezen, toetsen maken, notulen opschrijven en hun voortgang bekijken. De leeromgeving past zich aan op het niveau van de leerling.
Het platform is responsive en kan dus gebruikt worden op de computer, tablet en mobiel. Momenteel wordt de demo versie gebruikt op verschillende testscholen in Nederland. 24Boost zal vanaf schooljaar 2015/2016 officieel ingezet worden in de klassen.

Resultaat

Genomineerd voor een IPON. Winnaar van een Comenius award in de categorie Didactisch multimedia product. Op dit moment (feb 2016) maken 70 scholen gebruik van 24Boost.

Voor het speciaal onderwijs en de bijbehorende leermodules StruX is een bijpassende gedeelte in 24Boost ontwikkeld.

Oberon

Amsterdam
Oberon
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe