365glas

Omschrijving

De glashandel 365glas BV is al sinds 1920 expert op het gebied van glas, glasbewerking en kunststof. Voor zowel het leveren als het plaatsen van alle soorten glas is 365glas BV dé Haagse glaspartner. Zelfs voor spoedgevallen is deze Haagse glashandel 24/7 beschikbaar.

Doel

Voorheen besloeg de website van 365glas BV een one-page website waar enkel contactgegevens te vinden waren. Er was geen mogelijkheid om beglazing online te bestellen waardoor er regelmatig telefonisch bestellingen werden gedaan die vervolgens niet werden opgehaald. Dit kostte de glashandel geld en onnodige moeite.

De wens was een Magento 2 webshop waar beglazing op maat besteld kan worden. Bij het bestellen van het glas moet er meteen afgerekend worden waardoor het risico is vermeden dat de klant de bestelling niet komt afhalen.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking met Hypershop is een strakke Magento 2 webshop. Er is een glasconfigurator gebouwd die het mogelijk maakt om de afmetingen in te voeren waarna de prijs op basis van de oppervlakte berekend wordt. Met een dropdown keuze kan de benodigde spouwbreedte van isolatieglas gekozen worden.

Er is een koppeling gebouwd met VKO (kassasysteem) die de bestellingen naar de werkplaats doorschiet zodat de beglazing gefabriceerd kan worden. Er zijn afbeeldingen gemaakt die duidelijk weergeven hoe de beglazing is opgebouwd. De afbeeldingen ondersteunen de klant bij het bestelproces.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe