A11Y Collective: Online trainingen digitale toegankelijkheid

Omschrijving

Wij geloven in een toegankelijk web voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet hoe je een toegankelijk web creëert, hebben we op 21 mei The A11Y Collective officieel gelanceerd. Met The A11Y Collective bieden we professionele cursussen aan op het gebied van webtoegankelijkheid.

Doel

The A11Y Collective wordt door digitale bedrijven en opleidingen ingezet om medewerkers en studenten te trainen in web toegankelijkheid. De online leeromgeving biedt cursussen aan op het gebied van (UX)design, development en content.

Hier leren (UX)designers dat een toegankelijk ontwerp absoluut geen saaie website betekent en content editors hoe je toegankelijk moet schrijven en publiceren. Developers leren bijvoorbeeld hoe je ervoor kunt zorgen dat echt iedereen een website kan gebruiken, zelfs wanneer deze wordt voorgelezen of wordt geraadpleegd met een brailleleesregel.

Resultaat

Voor dit platform hebben we een maatwerk WordPress thema ontworpen en gebouwd. We hebben Learndash ingezet als LMS en dit aangepast aan onze eigen wensen en behoeften. De financiële transacties worden afgehandeld met WooCommerce.

Conversiepercentage in het eerste halfjaar was 1,5% - de ambitie voor dit jaar is om dat naar 2,5% te krijgen. Dat willen we doen door organisch beter te scoren met meer waardevolle content, maar schuwen daarbij de inzet van SEA ook niet.

Level Level

Rotterdam
Level Level
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe