ABN AMRO Pensioenfonds

Omschrijving

Je pensioen: veel persoonlijker wordt financiële dienstverlening niet. En dus hebben we samen met ABN AMRO Pensioenfonds precies dat ontworpen: een gepersonaliseerde website over jouw pensioen.

Doel

Of je nu medewerker bent, oud-medewerker of de partner van. Of je nu net gestart bent met werken, bijna met pensioen gaat of al met volle teugen geniet van je vrije tijd. Over je pensioen wil je geïnformeerd worden met dié informatie die voor jouw situatie relevant is. Geen onnodige details, ingewikkelde modellen waar jij toch niet mee te maken hebt of andere ruis. Alléén dat wat van toepassing is voor jou. Dat is wat ABN Amro Pensioenfonds wil bereiken met de nieuwe website. Een echt gepersonaliseerde ervaring voor alle bezoekers en gebruikers.

Resultaat

Na een intensieve researchfase naar klantprofielen en hun voorkeuren, hebben we de website ontworpen op basis van klantreizen. Alles wordt daarbij aangepast aan de bezoeker: de informatie, de tips, het nieuws, de handige tools. Zelfs de fotografie hebben we zelf verzorgd, om een maximaal persoonlijke ervaring te creëren. En GX Software zorgde ervoor dat alles draait als een zonnetje.

Bikkelhart

Amsterdam
Bikkelhart
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe