AirTrack Factory - Internationaal op voorsprong

Omschrijving

AirTrack Factory is ’s werelds meest toonaangevende AirTrack fabrikant. Ze levert al meer dan 30 jaar de hoogste kwaliteit opblaasbare sportuitrustingen en duurzame trainingsapparatuur aan sportscholen en particulieren over de hele wereld. De hybride Shopware webshop- en brandingportal die staat, is er eentje waar ShopWorks met recht trots op is.

Doel

De grootste wens van AirTrack Factory was een online portal ontwikkelen van internationale allure. De site dient aandacht te trekken en te verleiden, maar ook het praktisch nut van eenvoudig bestellen te bedienen. Daarnaast kon de omvangrijke backend wel een upgrade gebruiken, om zo de toekomstige content eenvoudiger te plaatsen. Het primaire doel van AirTrackFactory.com is online branding. Verkoop van de AirTracks gebeurt grotendeels via offline kanalen.

Resultaat

ShopWorks heeft samen met AirTrackFactory een Shopware B2B en B2C webshop- en brandingportal gerealiseerd die durf en personality uitstraalt. Met de vele pakkende beelden, video's en productenfoto's wordt het verhaal van AirTrack Factory verteld. Dit resulteert in merkbeleving en daarmee klantenbinding bij de internationale AirTrack community.

De Shopware portal met custom elementen en functionaliteiten heeft ons development team flinkt uitgedaagd. En met resultaat. De 20-tal custom elementen waarmee de pagina's opgebouwd worden zijn nu eenvoudig in de backend te gebruiken. Daardoor kan elke pagina zijn eigen doel nastreven, met bijbehorende uitstraling.

Daarnaast is de uitgebreide oorspronkelijke backend uitgedund. Zo waren er voorheen een grote hoeveelheid losse portals die individueel van content moesten worden voorzien. De grote hoeveelheid portals ontstonden met name door het meertalige karakter van de site. ShopWorks heeft gezorgd voor een centrale plek waar content automatisch doorgevoerd wordt naar de betreffende portal.

Met de nieuwe, gebruiksvriendelijke B2B en B2C portal is AirTrack Factory verzekerd van een voorsprong op de concurrentie.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

ShopWorks

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe