Alles-in-een management systeem

Omschrijving

Bij Atabix hebben we ons eigen custom back-end systeem, dat we gebruiken voor ons interne management, zoals bijvoorbeeld klantenbeheer, project- en uren-management en facturatie. In dit back-end systeem staat gebruiksvriendelijkheid voorop en gaat functionaliteit voor alles. Het zou zonde zijn als we dit systeem alleen voor onszelf zouden houden

Doel

Het zou zonde zijn als we dit systeem alleen voor onszelf zouden houden, dus gebruiken we het ook voor veel van onze klanten, die hiermee hun eigen systeem hebben dat naar wens aangepast kan worden.

Een eenvoudige uitstraling, met een reden.
Om de interface zo functioneel mogelijk te houden hebben we het kleurenpallet neutraal gehouden, op uitzondering van de urenplanning, waar verschillende kleuren juist onderscheid moeten maken tussen de verschillende klanten en projecten. Doordat de uitstraling zo neutraal is, wordt de gebruiker niet afgeleid door heftige designelementen en is het ontwerp minder onderhevig aan veranderende design-trends.

Resultaat

Uren schrijven: zo simpel als klikken en slepen.
Voor ondernemers is het van groot belang dat hun eigen uren en die van hun werknemers declarabel zijn. Niemand kan een hele dag declarabel zijn, maar er is vaak veel winst te halen in de vergeten kwartiertjes en vijf minuten. Uren schrijven is in ons systeem daarom zo makkelijk als klikken en slepen in je weekoverzicht. Vul je klant en project in, waar je werkzaamheden onder vallen en geef een beschrijving van wat je hebt gedaan.

Doordat het schrijven van uren zo laagdrempelig is merken we dat uren accurater geschreven worden. Er wordt bovendien 15 tot 25% meer tijd geschreven en het aantal declarabele uren neemt dus significant toe. Vroeger schreef je uren vaak aan het einde van de dag in blokken/dagdelen. Het gebeurde dan wel eens dat alle losse minuten van even koffie halen, roken, etc. in dat blok werden vergeten. Op zich per dag geen drama maar op jaarbasis kon dit aardig in de papieren lopen. Zowel de klant als Atabix is dus beter uit in het nieuwe systeem.

E-mail geïntegreerd.
Om alles dat aan een project gerelateerd is centraal te houden hebben we onze support e-mail geïntegreerd met de management interface. Zo kunnen vanaf één plek de vragen van klanten gekoppeld worden aan taken voor werknemers en schattingen voor nieuwe offerte’s.

Overige informatie

Wij zijn Atabix.
En hier staan we voor.

Bij Atabix maken we online oplossingen op maat. Dat doen we dankzij een hoop technische en commerciële kennis, maar vooral: in samenwerking met u. We noemen dat samen online ondernemen. Of het nu een mobiele website, een internationale webshop of logistiek software betreft, Atabix ontwikkelt het allemaal in nauw overleg met u.

In ons continu innoverende team werken slimme programmeurs en verfijnde vormgevers. Zij voeren uw online wensen met de grootste nauwkeurigheid uit. Bovendien kunt u vanaf het eerste telefoongesprek tot het laatste kopje koffie rekenen op aangenaam en helder contact. Want daar staan wij voor: digitaal maatwerk met de beste service en oog voor detail.

Geïnteresseerd?
Neem contact op via info@atabix.com of bel ons: +31 (0) 20 7 163 163.

+ Voeg case toe