ANWB auto advies systeem

Omschrijving

Begin 2008 is het volledige software beheer van het autokoersen systeem overgenomen.In 2013 en en 2014 zijn diverse uitbreidingen aan AAS toegevoegd. Tevens hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd aan de iPhone applicatie.

Doel

Het doel was om ANWB de volgende stap richting een zeer moderne en actuele wijze van elektronische informatievoorziening aan de grote landelijke afnemers en de consument te bieden.

Resultaat

Op het gebied van mobiliteit is de ANWB een marktbepalende speler die door velen als “de onafhankelijke speler” de consumenten adviseert op autogebied en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Begin 2008 is het volledige software beheer van het autokoersen systeem overgenomen. Met de in september 2009 aan ons verstrekte opdracht voor het grootschalig vernieuwen van AAS (het bronsysteem voor autogegevens binnen de ANWB) zet de ANWB een volgende stap richting een zeer moderne en actuele wijze van elektronische informatievoorziening aan grote landelijke afnemers en de consument.

In 2013 en en 2014 zijn diverse uitbreidingen aan AAS toegevoegd. Tevens hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd aan de iPhone applicatie. Op deze applicatie kunt u snel en eenvoudig checken wat een auto waard is.

Bluedesk

Alkmaar
Bluedesk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Tags

+ Voeg case toe