ANWB website wint prijzen!

Omschrijving

iPROFS bouwt anwb.nl en wint 'Website van het jaar' 4 jaar achtereen!

Achtergronden van deze case

iPROFS heeft het interactie ontwerp, de usability, de requirements analyse en de architectuur voor anwb.nl bepaald. Wij hebben diverse Java projecten binnen deze architectuur ontwikkeld en onderhouden. Hier implementeerden wij een van de meest geavanceerde ontwikkelstraten van Nederland, inclusief alle Agile ontwikkelprocessen gebaseerd op iPROFS Unified Process.

Een belangrijk project was het migreren van alle content naar Hippo CMS en in andere projecten is gebruik gemaakt van Spring, Hibernate en JSF. Performance was een belangrijk aspect van deze website, want anwb.nl is een van de drukst bezochte consumenten websites van Nederland.
De meeste Java projecten bij ANWB Internet waren door iPROFS bemand, van programma management tot en met de implementatie!

Resultaat

Deze website heeft van 2006 t/m 2009 de publieksprijs gewonnen voor beste website van het jaar in de categorie ‘Auto en verkeer’. iPROFS heeft de site met alle onderliggende portalen eind 2009 opgeleverd, waarna de ANWB zelf de doorontwikkeling ter hand heeft genomen.

+ Voeg case toe