Apenheul.nl

Omschrijving

Technische realisatie, concepting en doorontwikkelingen aan Apenheul.nl, de website van het groene dierenpark in Apeldoorn.

Doel

Infocaster werkt, samen met reclamebureau Doorrood, al jaren samen met Apenheul. Van fonkelnieuwe website, naar redesign en slimme doorontwikkelingen. Afgelopen jaar is gekozen voor een redesign om het park ook online een frisse, natuurlijke, uitnodigende look & feel te geven. Onderdeel van het redesign was het implementeren van de webwinkel.

Resultaat

Al op de website van Apenheul, zit je tussen de apen. De webwinkel heeft een prominente plek gekregen waardoor bezoekers ‘m nu makkelijker kunnen vinden, net als de route- en parkeerinformatie. Websitebezoek gaat zo moeiteloos over naar parkbezoek.

Druktemeters op de homepage laten zien wat de (verwachte) parkdrukte is vandaag en morgen. En in de webwinkel kan je als bezoeker zelf je korting bij elkaar klikken. Deel je bijvoorbeeld met je Facebookvrienden dat je het park gaat bezoeken, dan krijg je een discount op je entreeticket.

Ook de mobiele pagina is geredesigned, waarbij overzichtelijk de informatie wordt getoond die handig is wanneer je mobiel de Apenheul bezoekt. Zowel voorafgaand aan een parkbezoek, als tijdens het parkbezoek zelf.

Overige informatie

Infocaster

Arnhem
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe