Apollo Hotels

Omschrijving

Apollo Hotels is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. Ze bieden niet alleen hotelkamers maar ook vergaderruimtes, arrangementen, feestlocaties en fantastische restaurants. Met hun nieuwe propositie ‘You’ll be back’ wordt het nieuwe Apollo merk geïntroduceerd en daar hoort uiteraard een nieuwe website bij.

Doel

Het primaire doel is het creëren van een online beleving die past bij het nieuwe Apollo brand. De website moet onmiddellijk laten zien dat Apollo Hotels anders is dan andere hotels: geen klassieke hotellerie maar een jonge, innovatieve hotelketen die er niet vies van is de regels te buigen voor haar klanten.

Resultaat

Om het eigenwijze karakter van Apollo door te voeren in de website hebben we de conventionele designregels aan onze laars gelapt. In plaats van standaard hoogtes en breedtes aan te houden, spelen we juist met verhoudingen. Dit geeft de website een uitstraling die totaal anders is dan dat van andere websites zonder af te doen aan functionaliteit en user experience.

Beleving is onze top prio geweest. Daarom hebben beelden een belangrijke functie in de nieuwe website. We hebben gezorgd voor integraties met Instagram, Tripadvisor, Zoover en Booking.com om belevingen van andere bezoekers uit te lichten.

Weg met de klassieke hotellerie dus en hallo brand new Apollo!

Overige informatie

We hebben het boekingsproces voor een deel geïntegreerd in de website in plaats van de gebruiker direct door te sturen naar een extern boekingssysteem (TravelClick). Hierdoor is de bookingflow van Apollo Hotels korter dan die van haar concurrenten, en is de laadtijd bovendien minimaal.

Label A

Rotterdam
Label A
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe