ARROW.TV: platform voor streaming muziekvideo's

Omschrijving

Flink ontwikkelde het videoplatform ARROW.TV, waar 24/7 de beste Rock-, Hits- en Metalvideo’s uitgezonden worden. Bezoekers kunnen via de website, de iOS- en de Android app altijd en overal hun favoriete muziekvideo’s streamen.

Doel

De oprichter van (onder andere) Arrow Classic Rock kwam bij Flink met een ambitieus plan voor een nieuw online muziekvideo platform. Een platform waarop 24/7 de beste muziekvideo’s worden uitgezonden, op alle mogelijke devices. Een geweldige uitdaging waar we als Flink dan ook volmondig ja tegen hebben gezegd!

Resultaat

De oprichter van (onder andere) Arrow Classic Rock kwam bij Flink met een ambitieus plan voor een nieuw online muziekvideo platform. Een platform waarop 24/7 de beste muziekvideo’s worden uitgezonden. Op alle mogelijke devices. We gingen de uitdaging aan met een krachtige combinatie van technologieën: Een responsive interface, playlist management, het koppelen met ad servers en communicatie met het content delivery network (CDN).

ARROW.TV heeft verder natuurlijk veel tijd gestoken in het selecteren en encoderen van de beste muziekvideo’s. Het resultaat is een stevig platform waarop bezoekers 24/7 hun favoriete rock-, hits- en metalvideo’s kunnen streamen via de website en daarnaast op de iOS en Android app!

Flink

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe