ATAG One

Omschrijving

De ATAG One website voorziet de klant van de nodige informatie wat betreft de ATAG One en de installatie en aanschaf hiervan.

Doel

Het doel van dit platform is het neerzetten van een functioneel webplatform voor de nieuwe ATAG One thermostaat. De ATAG One is een intelligente kamerthermostaat die op afstand bedienbaar is en communiceert met zowel de ATAG cv-ketel als mobiele devices. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via de bijbehorende applicatie opdracht te geven om het huis te verwarmen, zodat de consument thuis komt in een warm huis.

Resultaat

De one-page website die Lukkien gemaakt heeft biedt de consument hulp en ondersteuning wat betreft de aanschaf en installatie van de ATAG One. Zo bevat de website informatie over de bijbehorende applicatie; laat de website zien waar de dichtstbijzijnde dealer in de buurt zit en zijn de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop in te zien. De ATAG One thermostaat is beschikbaar in combinatie met een groot aantal ATAG cv-ketels. Daarom is er op de website een ketelkiezer geimplementeerd die op basis van de woonsituatie van de bezoeker een advies geeft voor een cv-ketel die compatibel is met de ATAG One thermostaat. Naast de website is Lukkien ook verantwoordelijk voor de productie van een aantal productfilms die op de site te vinden zijn.

Lukkien

Ede
Lukkien
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe