Axez, B2B website

Omschrijving

Axez, gespecialiseerd in data availability’, was op zoek naar een nieuwe website die aansluiting had op de visie. Waarbij persoonlijk zakendoen voorop stond.

Doel

Een nieuwe website ontwikkelen, waarbij duidelijk naar voren komt wie Axez is en wat zij voor jou kunnen betekenen. Dat hangt samen met het HPE (Hewlett Packard Enterprise) Partnerschap. Axes is 100% gecertificeerd wat inhoudt dat zij één van de hoogst gecertificeerde partners in Europa is. Zaken doen met Axez is zakendoen met een persoon, niet met een bedrijf.

Resultaat

Door het duidelijke gebruik van kleuren en typografie te gebruiken, is de positionering van Axez duidelijk. Deze designkeuzes slaan duidelijk terug op de lijn die HPE zelf uitzet.

Voor de verschillende diensten van Axez is er gekozen voor een introductie van de dienst, aangevuld met meer gedetailleerde informatie en een specialist. Zo weet je met wie je contact kunt opnemen en komt het persoonlijke zakendoen van Axez terug.

Om het beheer zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken is er veel aandacht aan de beheeromgeving besteed. Op deze manier kan een groot deel van het beheer zelf gedaan worden.

Overige informatie

Internetbureau Fris Online

Gouda
Internetbureau Fris Online
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe