B2B e-commerce met optimale ERP integratie

Omschrijving

Duif International is één van de grootste B2B leveranciers van hardware voor bloemen, planten, interieur, tuin en cadeau artikelen voor onder meer de detail- en groothandel

Doel

In 2017 heeft PANGAEA een naadloze integratie gerealiseerd tussen het ERP systeem van Duif en het B2B e-commerce platform. Hiermee zijn voorraad, klantspecifieke prijzen en actuele levertijden direct vanuit het ERP systeem beschikbaar op het platform. In de B2B omgeving is dit een voorwaarde voor online succes. Met meer dan 3500 producten is een gebruiksvriendelijke en supersnelle zoekfunctionaliteit een vereiste.

Resultaat

Design, usability en functionaliteit versterken elkaar dan ook binnen dit digitale platform. Via de snelle zoekdatabase met autocomplete óf de uitgebreide filternavigatie vindt de gebruiker het gezochte artikel binnen no-time.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Naast zoeken is inspireren ook een belangrijke factor tijdens de customer journey van de eindgebruiker. Door het toevoegen van creatieve afbeeldingen in het productoverzicht, wordt de bezoeker geïnspireerd en krijgen producten meer attentiewaarde. Met de Google images interface in het productoverzicht wordt ingehaakt op de customer journey van de snelle beslisser die meteen wil bestellen. Dus geen extra page load maar snelheid en bestelgemak.

Pangaea

Den Haag
Pangaea
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe