Book your room

Omschrijving

Speciaal voor de internationale Short Stay studenten in Nijmegen & Arnhem heeft SSH& een website laten ontwikkelen in Mendix door Conclusion Digital en Conclusion Business Application Services, waarmee zij online hun kamer kunnen boeken.

Doel

Voor studenten uit het buitenland was het lastig om een thuis te vinden in Nijmegen of Arhem. Voorheen kregen zij een kamer toebedeeld vanuit de universiteit, niet wetende waar zij terecht zouden komen, met wie zij de voorzieningen zouden delen of hoe ver het van de campus zou zijn. Met de nieuwe website zijn de studenten zelf in controle. Met een speciale code kunnen zij inloggen om vervolgens door het totale aanbod van SSH& te kunnen struinen. Studenten kunnen filteren op prijs, voorzieningen, aantal kamergenoten, afstand tot de campus en tot het centrum of een women-only ruimte.

Voor de universiteit is er nu meer controle over de beschikbare kamers en inzicht in waar welke student zich bevindt.

Resultaat

In de eerste week van december 2016 is de pilot 'Book your room', een idee van SSH&, live gegaan! Bijna 200 studenten hebben inmiddels succesvol online hun kamer geboekt! Studenten zijn er blij mee, omdat er wat te kiezen valt. Ze weten nu veel beter waar ze gaan wonen!

Overige informatie

Conclusion Digital

Amsterdam
Conclusion Digital
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe