BookMyDesk - De eenvoud van social distancing op kantoor

Omschrijving

Werken in het nieuwe normaal, hoe doe je dat? Je wilt grip, controle en inzicht, zodat je zeker weet dat het niet te druk is op kantoor. De nieuwe app BookMyDesk is de oplossing om 1,5 meter tussen werknemers te waarborgen. Met deze app

Doel

BookMyDesk is de oplossing die het mogelijk maakt om in de anderhalvemetersamenleving veilig te kunnen ondernemen. Voor het gebruik van deze tool is geen externe hardware nodig, het enige dat nodig is is de BookMyDesk app en het beheerportaal. Met de app kunnen werknemers vanuit huis simpel en eenvoudig op een interactieve plattegrond een werkplek, vergaderplek, lunchplek of parkeerplaats reserveren.

Resultaat

In de BookMyDesk tool draait het om de interactieve plattegrond. Het beheerportaal biedt eenvoudige upload mogelijkheden voor zowel de plattegrond als gebruikersgroepen, die met een druk op de knop geüpload kunnen worden. Op de interactieve plattegrond wordt de beschikbaarheid van bureaus weergegeven. Door het blokkeren van bureaus wordt er een ruimte van anderhalve meter of meer gecreëerd tussen de werkplekken. Alleen de beschikbare bureaus kunnen worden gereserveerd. Ook kunnen looproutes op de plattegrond gemarkeerd worden.

Er zijn drie statussen gekoppeld aan een werkplek: gereserveerd, vrij en in gebruik. Is de plek beschikbaar dan kleurt deze groen, is de plek bezet dan kleurt deze automatisch rood. Door het gebruik van geofence vindt er automatische een check-in en check-out plaats bij aankomst op kantoor.

Overige informatie

Met BookMyDesk is de beheerder altijd in control. De tool geef realtime inzicht in de capaciteit en drukte op kantoor en levert de benodigde rapportage om aan te tonen dat je als wergever verantwoordelijk omgaat met de gestelde RIVM eisen.

Regels en maatregelen rondom veilig werken en samenleven kunnen snel veranderen. BookMyDesk maakt het eenvoudig meldingen te versturen vanuit het portaal naar alle werknemers. Handig wanneer een team geïnformeerd moet worden over de nieuwe do’s en don’ts op de werkvloer na een wijziging van de maatregelen.

Move4Mobile

Zwolle
Move4Mobile
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe