Bouwbink: voor alle klussers

Omschrijving

Bouwbink is een webshop waar hobbyklussers en professionals terecht kunnen voor allerlei bouwmaterialen. De kracht van het platform ligt in het zorgvuldig gekozen en alsmaar groeiende assortiment dat tot stand is gekomen in samenwerking met gespecialiseerde resellers. De shops van deze specialisten zijn gekoppeld aan het Bouwbink platform.

Doel

Om het ruime aanbod overzichtelijk te kunnen weergeven was er behoefte aan een creatieve en klantvriendelijke shop. Voor Bouwbink was het belangrijk dat bezoekers op een prettige manier door het assortiment kunnen browsen en tegelijkertijd een positieve merkbeleving ervaren.

Resultaat

ShopWorks heeft voor Bouwbink een Shopware webshop gerealiseerd met focus op merkbeleving en het delen van content. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de user experience en algehele look en feel. Het resultaat is een dynamische shop waar klanten prettig doorheen kunnen browsen. De home- en product pages zijn aangevuld met custom elementen. Ook zijn diverse koppelingen gemaakt met ERP-systemen. Bouwbink over de samenwerking: “Dankzij fijne en nauwe samenwerking met ShopWorks hebben we een enorm gave shop gebouwd die op unieke manier customer experience en de bouwwereld bij elkaar brengt!”

ShopWorks

Utrecht
ShopWorks
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe