BouwCenter

Omschrijving

Zoekmachinemarketing voor BouwCenter

Achtergronden van deze case

Uit een quick scan van de afdeling eMarketing Services van ISM eCompany bleek dat de website van BouwCenter slecht gevonden werd in zoekmachines. Vanuit BouwCenter kwam zodoende het verzoek een optimale vindbaarheid binnen de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines te realiseren. Hierbij moest de nadruk komen te liggen op het aantrekken van kwalitatief verkeer naar de website.

Doel

De online marketing specialisten van ISM eCompany hebben via de succesvolle SEO projectaanpak de website geoptimaliseerd. Het zoekmachineoptimalisatie traject bestond uit meerdere onderdelen. Allereerst voerde ISM een trefwoordenonderzoek uit. De website van BouwCenter werd vervolgens technisch geanalyseerd en verbeterd, zodat de zoekmachines de pagina’s eenvoudig zouden kunnen vinden en indexeren. In de derde fase van het zoekmachineoptimalisatie traject werden de webteksten herschreven en werd het CSM effectief ingericht, waarbij bovendien aan de bezoeker de juiste ‘tone of voice’ en de juiste informatie wordt aangeboden. Tijdens het project heeft voortdurend kennisoverdracht plaatsgevonden aan de medewerkers van BouwCenter.

Resultaat

Met een gedegen zoekmachineoptimalisatie traject heeft ISM eCompany gezorgd voor een stijging van het aantal kwalitatieve bezoekers op de website van BouwCenter.

ISM eCompany

Rotterdam
ISM eCompany
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe