Brownies per Post

Omschrijving

Brownies per Post bedacht als eerste het concept van brownies in de brievenbus: een lekker en eerlijk cadeautje met een kaartje erbij van de gever. Een eenvoudige en persoonlijke webshop maakt bestellen simpel. Met een eigen wikkel en kaart is Brownies per Post ook voor bedrijven het ideale relatiegeschenk.

Doel

Brownies per Post wilde een lekkere, gebruiksvriendelijke webshop waarin de klant in één bestelling eenvoudig meerdere doosjes brownies met verschillende kaartjes naar verschillende adressen kon sturen op verschillende momenten. De lol van het geven èn de verleiding van brownies moesten centraal staan in de webshop. Daarom was het vanzelfsprekend om ook met spaarpunten te gaan werken. Al na een paar doosjes heeft de klant voldoende Browniepoints! gespaard om gratis brownies voor zich zelf te kunnen bestellen. Ook de achterkant van de webshop moest heel gebruiksvriendelijk zijn om op hoogtijdagen honderden orders te kunnen verwerken voor de cutoff tijd. Dat betekent dat er runs gemaakt moeten kunnen worden van waaruit picklijst, orderbonnen, kaartjes en adresetiketten in snel tempo en foutloos geprint waarbij het risico op verwisselingen bij het inpakken van de brownies uiteraard minimaal moest zijn.

Resultaat

De Webshop van Brownies per Post is volledig op maat gemaakt. Door middel van het custom Webba CMS systeem is de klant in staat zelf alle variabelen in de webshop te beheren. Door het grote gebruiksgemak in het orderbeheer kon Brownies per Post een samenwerking aangaan met een fulfilmentbedrijf voor het afhandelen van de dagelijkse orders. Deze samenwerking heeft de poort open gezet voor groei. De omzet van de webshop is in twee jaar toegenomen met 50% en dat is nog maar het begin. Nu wordt er geinvesteerd in de marketing en verdere productontwikkeling. Met een conversiepercentage van maar liefst 20% belooft dat veel moois voor de toekomst. Binnenkort bereikt Brownies per Post het punt waarop er maandelijks 20.000 brownies over de toonbank gaan.

Webba

Emmen
Webba
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe