Build your brand with Webmerce and start succeeding

Omschrijving

GuideAndGo.com is een Goyello project dat gebaseerd is op het Webmerce e-commerce platform. De basis wordt gevormd door een in-house ontwikkeld e-commerce platform voor eenvoudig beheer van online winkels. Webmerce is handig systeem voor product configuratie, presentatie en verkoopondersteuning. Webmerce is geschikt voor de meest populaire online betaalsystemen.

Doel

Het doel was het realiseren van een website die aanbiedingen van touroperators over de hele wereld aanbiedt tegen aantrekkelijke en betrouwbare tarieven. Gebruikers kunnen deze trips al boeken terwijl zij hun reis uitstippelen. Ze kunnen hun vakantie van te voren invullen en dat alles voor aantrekkelijke tarieven. Dank zij de diensten van GuideandGo wordt voorkomen dat men in de rij moet staan, voor onverwachte kosten komt te staan of op het laatste moment teleurstellingen moeten verwerken.

Uitdagingen:
• Integratie met externe diensten
• op een creatieve en dynamische manier omgaan met steeds wisselende dienst die tour operators aanbieden
• Zodanig gebruik maken van ons veelzijdige e-commerce oplossing, zodat de we niet boven het vastgestelde budget uitkwamen.

Resultaat

GuideAndGo.com biedt meer dan 1.800 verschillende toeristische attracties die over de hele wereld geboekt kunnen worden. De site is mobielvriendelijk wat betekent dat de site perfect werkt op uw laptop, maar ook op een tablet of andere mobiele apparaten. Door de prettige lay-out en intuïtieve navigatie blijft het aantal tevreden gebruikers toenemen.

Sinds de lancering van de website in oktober 2014 werd elke maand is een toename van 100% van het aantal bezoeken aan de site genoteerd. GuideAndGo is al bezocht door gebruikers uit meer dan 99 landen die geïnteresseerd zijn in tours en andere attracties in 77 locaties verspreid over de gehele wereld. Het aanbod aan tours, activiteiten en excursies wordt voortdurend aangevuld.

Overige informatie

Webmerce is een flexibele oplossing en kan op eenvoudige wijze worden aangepast aan de behoeften van specifieke projecten. Welke producten of diensten aangeboden worden door de klant maakt niet uit: het platform ondersteunt de presentatie en verkoop.
Vanwege deze veelzijdigheid en flexibiliteit was Webmerce dan ook een ideale oplossing voor GuideAndGo.com. Aanbiedingen van verschillende touroperators worden in een uniform formaat en op één locatie getoond.
Dankzij het feit dat Webmerce een in house ontwikkelde oplossing is, waren wij in staat alle gewenste aanpassingen zonder problemen uit te voeren, wat resulteerde in een voor de klant gunstige prijs voor het gehele project.
GuideAndGo.com is zo opgezet dat de meest ongebruikelijke en opmerkelijke diensten en aanbiedingen van touroperators goed verwerkt worden op de website. Bijvoorbeeld: in een restaurant in Parijs verschilt het menu afhankelijk van het tijdstip van de dag voor een beperkt aantal gasten. Onze applicatie heeft absoluut geen probleem om een dergelijk aanbod de juiste wijze te presenteren op de website.

Het is altijd een grote uitdaging om goed te integreren met externe diensten en aanbieders. Dat was ook bij dit project het geval. Een aantal GuideAndGo.com tours en aanbiedingen voor attracties worden getoond op sites waar vluchten geboekt worden. Een toerist die een vlucht boekt op een externe website krijgt een banner te zien waardoor hij aangemoedigd wordt naar de site van GuideAndGo.com te gaan waar hij extra diensten kan bestellen in het land van bestemming.

Goyello heeft ook het visuele ontwerp,design,het logo en de pagina-indeling voor haar rekening genomen.

+ Voeg case toe