Business Models Inc.

Omschrijving

Een full responsive Wordpress website voor Business Model Inc. De wens vanuit Business Model Inc. was een strak en overzichtelijk design, geschikt voor gebruik en weergave op mobiel, desktop en tablet apparatuur.

Achtergronden van deze case

Business Models Inc. is een internationaal strategie en business model consultancy bureau. Dutchwebdesign is ingeschakeld om een passende website te ontwikkelen. Er is een meertalige, full responsive WordPress website ontstaan

Doel

Voor Business Models Inc. was het nodig een moderne website te ontwikkelen, die de juiste uitstraling had, waar het juiste gevoel overgebracht wordt. Verder speelt gebruiksvriendelijkheid bij deze website een grote rol. De website is erg overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Alle benodigde informatie is binnen handbereik.

Resultaat

Er is een meertalige, full responsive WordPress website ontstaan. Deze website geeft (potentiƫle) klanten een duidelijk beeld van de aanpak van Business Models Inc., met daarbij de verschillende onderdelen uitgelicht.

Door goed na te denken over de gewenste user experience is de website makkelijk te navigeren, bezoekers vinden hierdoor snel de informatie waar zij naar opzoek zijn.

Dutchwebdesign

Breda
Dutchwebdesign
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe