Cavalo

Omschrijving

Cavalo Stal- & Weidetechniek is de specialist in artikelen voor paardenstallen, erf en weide. Het aanbod bestaat uit veel technische producten van complete omheiningen tot paardenboxen en accessoires. Cavalo beschikt over jarenlange ervaring welke is opgedaan bij een internationale leverancier van weidetechnieken.

Doel

Na overgestapt te zijn van de vorige Magento partij was het aan Hypershop de taak om de webshop te migreren en twee nieuwe stores toe te voegen: weidetechniek en winterproducten. Daarnaast moet de shop gekoppeld worden aan het boekhoudpakket. Om de producten met speciale afmetingen en uitvoeringen op de juiste wijze te tonen en te kunnen vergelijken moesten er functionaliteiten gebouwd wordend die dit mogelijk maakten.

Resultaat

De migratie naar het Hypershop platform was een succes: er werd een performance winst qua laadtijden geboekt van 500%. Mede dankzij de nieuwe koppelingen en offertefunctionaliteit werd er een grote tijdswinst gerealiseerd. De specifieke producten die voorheen niet goed vindbaar waren zijn dankzij de nieuwe stores goed vindbaar.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe