Center Parcs Vastgoed - commerciële website

Omschrijving

Center Parcs Vastgoed heeft de uitdaging om o.a. de (bestaande) vakantieparken van Center Parcs in diverse landen (die de komende jaren een bouwkundige upgrade krijgen) te verkopen aan particuliere investeerders. Nilsson ondersteunt Center Parcs Vastgoed met het realiseren hiervan via online en offline kanalen.

Doel

Center Parcs heeft als doel om de websitebezoekers optimaal te informeren, om zo van hen potentiële investeerders te maken. Hierbij wordt voornamelijk ingespeeld op de zekerheid en veiligheid die Center Parcs Vastgoed te bieden heeft. Bij investeren in een recreatiewoning gaat het namelijk om meer dan rendement alleen. De informatieverstrekking moet bezoekers aanzetten tot verschillende (micro)conversies, zoals het aanmelden voor de nieuwsbrief, aanvragen van de projectbrochure of het opnemen van contact.

Resultaat

Nilsson heeft gefocust op het pad dat een potentiële investeerder aflegt tot het maken van een conversie. De website is meertalig, om potentiële investeerders vanuit verschillende landen te bereiken (Nederland, Duitsland, Frankrijk en België). De projecten worden op de website uitgelicht aan de hand van een duidelijk overzicht, ondersteund met de investeringsmogelijkheden en de verschillende USP’s die het project te bieden heeft.

Daarnaast sluit de website naadloos aan bij de huidige online trends (mobile first) en past het geheel in de customer journey die Center Parcs Vastgoed voor ogen heeft. Door de diverse koppelingen met online tools (o.a. met Salesforce, Active Campaign, Zapier en Google Docs) is een funnel gecreëerd waarin de prospects op vaste momenten benaderd worden.

Het resultaat is een website die duidelijk en aantrekkelijk is en logisch aanzet tot het genereren van conversies. Ook is er een perfecte basis gemaakt voor de inzet van online marketing. Nilsson voert hierin diverse SEA (AdWords) en SEO campagnes uit, met een sterke focus op conversie optimalisatie en de kwaliteit van leads.

Overige informatie

Nilsson

Goes
Nilsson
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe