Champagneshop

Omschrijving

Champagneshop is een van de voorlopers op het gebied van champagne aan huis bezorgen. Met een assortiment van champagnes van de bekendste en de meest exclusieve champagnehuizen is Champagneshop de webwinkel om relatiegeschenken/favoriete champagnes te bestellen. Langdurige relaties zorgen ervoor dat het assortiment wordt aangeboden tegen de scherpste prijzen.

Doel

Aan Hypershop was het de opdracht om een Magento webshop te ontwikkelen met speciale opties voor cadeaus en de mogelijkheid om een gratis kaartje mee te sturen met een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Daarbij is er ook een BTW-switcher gebouwd voor zakelijke klanten. Voor het afrekenen is er een op maat gemaakte check-out gemaakt waardoor het mogelijk is om bijzondere afleveradressen te beschrijven.

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Champagneshop en Hypershop is een razendsnelle webshop op ieder device. De samenwerking loopt voort om organisch verkeer te genereren middels SEO. Dankzij goede content blijft het organische verkeer toenemen.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe