Cinecity - E-commerce platform

Omschrijving

Een e-commerce platform met een online experience. Wat ons betreft de perfecte samenvatting van wat een bioscoop nodig heeft op online vlak. Behalve een spetterende uitstraling is het ook van belang dat bioscoopbezoekers online snel, duidelijk en veilig tickets kunnen boeken en actuele informatie kunnen opvragen over voorstellingen en draaitijden.

Doel

De bioscoop, met vestigingen in Vlissingen en Terneuzen, had behoefte aan een compleet nieuw platform voor online contact met klanten. Vooral de mogelijkheid om online (ook via mobiel) kaartjes te bestellen was een belangrijke doelstelling, maar ook het 'volgen' van klanten wilden ze graag verbeteren.

Resultaat

Bezoekers kunnen hun weg beter vinden en de filmbeleving zit heel duidelijk verwerkt in de website. Online tickets kopen is een stuk eenvoudiger geworden. Na inloggen komen bezoekers in hun eigen Cinecity-omgeving, waar ze hun bestelhistorie kunnen inzien, tickets kunnen downloaden van films waar ze nog naar toe gaan en aan kunnen geven welke films ze in de toekomst graag nog zouden willen zien. Door de registratie van deze gegevens heeft Cinecity de gelegenheid om met het nieuwe platform klanten ook gerichter aanbiedingen te doen, zo veel mogelijk afgestemd op de interesses van de klant.

Overige informatie

Nilsson

Goes
Nilsson
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe