Coca-Cola - Facebook campagne en actiewebsite

Omschrijving

I-Company ontwikkelde een Facebook campagne en actiewebsite voor Coca-Cola.

Achtergronden van deze case

Voor de kerstperiode diende een Facebook campagne en een actiewebsite te worden ontwikkeld waarbij consumenten hun vrienden en familie konden bedanken voor het afgelopen jaar.

Doel

De vraag van Coca-Cola was het ontwikkelen van een Facebook campagne en een actiewebsite voor de kerstdagen. I-Company ontwikkelde een mooie campagne en actiewebsite in de huisstijl van Coca-Cola. Consumenten konden meedoen aan de actie en zo kans maken op een leuk verrassingspakket. Via de Thank You website konden consumenten hun vrienden en familie bedanken voor het afgelopen jaar.

Resultaat

Met de Facebook campagne konden consumenten vrienden en familie aanmelden en konden zij kans maken op een goodiebox van Coca-Cola. Voor consumenten was het mogelijk om de actie te delen via Facebook en Twitter zodat zijzelf ook werden uitgenodigd om kans te maken op een leuk verrassingspakket. Op de Thank You website konden consumenten hun vrienden en familie bedanken voor het afgelopen jaar met een digitale kaart. De Facebook campagne en Thank You website waren beschikbaar in Nederland en Belgiƫ.

I-Company

Hoofddorp
I-Company
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe