Comfort Touch app als digitale thermostaat

Omschrijving

Comfort Touch, de app om zelf je comfort te regelen, waar je ook bent. Intergas lanceerde in 2018 een nieuwe kamerthermostaat de Comfort Touch. Met de Comfort Touch app, ontwikkeld door Move4Mobile is deze nieuwe thermostaat gemakkelijk overal te bedienen. Het moderne design en gebruiksgemak zorgen voor een perfecte aansluiting

Doel

In 2018 ontwikkelde Intergas de Comfort Touch kamerthermostaat. De Intergas Comfort Touch is een slimme thermostaat met ongekend gebruiksgemak. Om het instellen van je thermostaat op elk moment van de dag, of je nu binnenshuis of buitenshuis bent, zo gemakkelijk mogelijk te maken ontwikkelde Move4Mobile in opdracht van Intergas een app.

Resultaat

De Comfort Touch app is een app die qua gebruiksgemak en design perfect in lijn ligt met de nieuwe kamerthermostaat en die probleemloos geïntegreerd is met de bestaande gateway en backend architectuur. Met de Comfort Touch app is de cv-ketel op afstand te bedienen. Één van de vragen vanuit Intergas was om een manier te vinden om het weekschema, waarin je aangeeft wanneer je thermostaat aan en uit gaat, zo eenvoudig mogelijk te maken voor de gebruiker. Er is bewust gekozen om de Comfort Touch app als native app te ontwikkelen. Dit biedt als voordeel dat er geen concessies gedaan hoefden te worden aan de door Intergas gewenste user experience.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Naast het bedienen van de temperatuur is het aanmaken van een weekschema één van de belangrijkste functionaliteiten van de app. Bij het weekschema dat wij ontworpen hebben ligt de focus op herhaling en overzicht. In de markt zie je dat veel schema’s per dag werken. Onze oplossing is een weekoverzicht, waarbij je een serie herhalende temperatuursblokken (bijvoorbeeld 21 °C om 21:00) gelijk voor de hele week kunt instellen. Dit hebben we bereikt door in het weekschema met drag-and-drop te werken, waarmee je intuïtief een temperatuursblok kunt verlengen, verkorten of verplaatsen.

+ Voeg case toe