Compacte corporate site voor marcom-uitgever

Omschrijving

Meedenken in de online profilering voor Adformatie Groep met een compacte corporate site.

Achtergronden van deze case

Adformatie Groep beweegt zich in de zeer kritische en bewegelijke markt van marketingcommunicatie professionals. Om deze markt optimaal te kunnen bedienen wilden zij al haar mogelijkheden graag op een slimme manier tonen en zochten zij daarin naar een oplossing.

Doel

Belangrijkste doel van de site is de ondersteuning van de commerciƫle activiteiten: er zijn veel mogelijkheden om je als professional te profileren en vooral grote dienstverleners maken hier gretig gebruik van. Adformatie wilt dus vooral meer herkenbaar zijn bij marketingcommunicatie professionals.

Resultaat

In nauw overleg is gekozen voor een zeer toegankelijke en vooral compacte site waarop de organisatie zich kan profileren. De site is het centrale communicatiekanaal voor alle merken, waarop abonnees snel gebruik kunnen maken van allerlei online diensten.

Het was een bewuste keuze om met een zeer compacte basis ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk zaken ontsloten worden. Wel is die kern zeer makkelijk op te schalen als er in de toekomst meer interactieve en transactionele elementen worden toegevoegd.

Dit resulteert in een verbeterde herkenbaarheid onder marketingcommunicatie professionals. Het is nu duidelijker wat de mogelijkheden van Adformatie Groep zijn en hoe deze kunnen worden ingezet.

Onstuimig

Amersfoort
Onstuimig
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe