Complete online transitie

Omschrijving

Door het bundelen van specifieke marktkennis en online expertise zorgen wij samen voor digitale groei!

Doel

Vanaf februari 2020 heeft NRG de online expertise in huis gehaald van JEROME. Tijdens de transitie van de oude website naar een nieuwe multi-site heeft JEROME een ondersteunende rol bij het richting geven van de online strategie en het correct vullen van de alle websites. Hierbij heeft elke website zijn unieke content en doelgroep.

Na de succesvolle transitie heeft JEROME zich volledig gericht op zoekmachine optimalisatie en online leadgeneratie voor NRG. Naast het bereiken van de 3 unieke doelgroepen diende ook aanzienlijk meer leads behaald te worden.

Resultaat

Door middel van zoekmachine optimalisatie zijn de websites van NRG veel beter vindbaar geworden. Daarnaast is de relevantie van het online verkeer verdrievoudigd.

"focus op leadgeneratie"
Vanaf de start hebben wij samen met NRG besloten om in te zetten op leadgeneratie. Met onze sparringpartner Kim Modder (Digitaal strateeg, NRG) hebben we naast de SEO werkzaamheden Google Advertising ingezet om relevant verkeer naar de website te trekken. Hiervoor zijn display campagnes, search campagnes & retargeting campagnes ingezet.

Het resultaat mag er zijn:
- 175 formulieren ingevuld
- 11% hogere conversieratio
- 6+ miljoen euro omzet
- Meer dan 300 nieuwsbrief inschrijvingen

Overige informatie

Over NRG
De kerncentrale NRG in Petten speelt een groot belang in het onderzoeken, ontwikkelen en maken van nucleaire medicijnen. Wereldwijd is NRG marktleider in het produceren van medische isotopen. Daarnaast onderzoekt en adviseert NRG in kernenergie voor bestaande kerncentrales en nieuwe innovatieve concepten. NRG is deskundig op het gebied van radioactiviteit en straling.

Over JEROME van Bluedesk
JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten de online kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

Over de samenwerking met NRG
Wekelijks wordt samen met Martijn Verseveldt (JEROME), Willem Ruiter (JEROME) en Kim Modder (NRG) een digitale meeting ingepland om de werkzaamheden door te nemen. NRG heeft ons veel vrijheid geven om onze expertise te laten zien.

Meer informatie over JEROME? Neem een kijkje op onze website
www.jeromehq.nl

JEROME van Bluedesk

Alkmaar
JEROME van Bluedesk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe