Dehora: Corporate multisite met sterke contentmogelijkheden

Omschrijving

Corporate multisite met sterke contentmogelijkheden.

Doel

Een multisite met uniforme look and feel.

Meerdere websites voor verschillende landen met één heldere uitstraling waarin alle verschillende bedrijfsonderdelen getoond worden. Dat was de vraag waarmee de Déhora Consultancy Group bij Elephant kwam. Voordat de nieuwe websites live gingen hadden sommige landen geen website en was er geen uniform beleid bepaald voor de verschillende bedrijfstakken.

Elephant ontwikkelde daarom een multisite waarin alle onderdelen van Déhora terugkomen. Voor ieder land een website met dezelfde corporate uitstraling.

Resultaat

De websites van Déhora bevatten een grote hoeveelheid content die voor bezoekers overzichtelijk moet zijn. Voor contentmanagers is het daarnaast belangrijk dat het eenvoudig in beheer is. Door een goede websitenavigatie en een overzichtelijke structuur is er gezorgd voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. De website bevat een ruime selectie aan flexibele contentblokken. Contentmanagers kunnen die contentblokken eenvoudig oproepen en aanpassen.

Overige informatie

De WordPress multisite oplossing zorgt ervoor dat alle functionaliteiten en plugins voor alle landen centraal beheerbaar zijn. Gebruikersrechten kunnen per land afgegeven worden. Dit geeft optimaal gebruiksgemak voor de contentmanager.

Elephant

Dordrecht
Elephant
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe