Corporate website Detact Diagnostics

Omschrijving

Detact Diagnostics heeft een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee de aanwezigheid van bacteriƫn snel en eenvoudig getest kan worden. Bij bestaande technieken duurt het soms wel twee of drie dagen voordat de uitslag van een test beschikbaar is. De techniek van Detact Diagnostics heeft hier slechts enkele seconden voor nodig.

Doel

Detact Diagnostics wilde een corporate website die in korte tijd gerealiseerd kon worden, om zo snel mogelijk de stap naar de markt te kunnen zetten. Daarnaast kan deze gebruikt worden als presentatiemiddel bij gesprekken met investeerders. Orange Juice heeft de website gerealiseerd op basis van het Umbraco CMS.

Resultaat

De website voor Detact Diagnostics is dusdanig opgezet dat deze in de toekomst verder ontwikkeld en uitgebreid kan worden. Met behulp van de contentblokken die we in het content management systeem hebben toegevoegd kan Detact Diagnostics zelf tekst en beeld op de website plaatsen. Detact Diagnostics maakt veel gebruik van visuele content om het klinische product aantrekkelijk te presenteren. De corporate story laten ze zien in een video, een preview hiervan wordt standaard full screen afgespeeld als achtergrond op de homepage.

Orange Juice

Arnhem
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe