Corporate website met Carerix-integratie voor STONE

Omschrijving

STONE is ambitieus en ziet de doorontwikkeling op het gebied van digital als strategisch speerpunt om hun groeiambitie te realiseren. Uiteraard hoort daar een nieuwe website bij, in lijn met het STONE-merk en resulterend in de gewenste conversies. Wat zijn we trots dat we STONE daarmee hebben mogen helpen!

Doel

Een nieuwe website die invulling geeft aan de merkwaarden van STONE en gericht is op de customer journey van de doelgroepen. Daarbij is een naadloze integratie met recruitmentsoftware Carerix erg belangrijk.

Resultaat

De website is het bewijs voor de nieuwe merkpositionering van STONE en gericht op relevante conversies: ‘CV achterlaten’, ‘solliciteren’ en ‘nieuwe opdrachtgevers’. Er is specifieke aandacht gegeven aan het overzicht van opdrachten en vacatures, met goede zoekfunctie en filter-functionaliteiten.

Overige informatie

Webdesign
De vorige website van STONE sloot niet meer aan bij de merkpositionering. Aangezien de nieuwe positionering nog niet vastgelegd was in een brand & styleguide hebben we op basis van een aantal gesprekken over het merk een stijlverkenning gedaan.

Daar is een concept-ontwerp uit voortgekomen dat met feedbackrondes uitgewerkt is tot een definitief ontwerp. Het uiteindelijke resultaat is echt een visueel bewijs van de merkwaarden van STONE.

Naast visueel design is uiteraard ook het interactieontwerp van belang. Hierbij staan de gewenste conversies van STONE centraal. Het prominente element op de homepage is dan ook de ingang naar vacatures en opdrachten.

WordPress CMS in een headless-structuur
Als technologie van de website is gekozen voor een toekomstbestendige headless-structuur, met WordPress als CMS. De front-end van de website is ontwikkeld op basis van React en Typescript.

Het marketingteam van STONE kan zelf eenvoudig pagina’s maken en optimaliseren via WordPress op basis van de ontwikkelde bouwblokken. Zo hebben ze zelf controle om nieuwe content toe te voegen of aanpassingen door te voeren.

Met de headless-structuur heeft STONE een platform dat ze altijd kunnen blijven doorontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relevante nieuwe applicaties zoals een toekomstig kandidaten- en klanten-portaal, of bijvoorbeeld het updaten van de front-end. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Carerix-integratie
Carerix is een belangrijk systeem voor STONE. Daarom is er een koppeling gerealiseerd tussen de front-end van de website en Carerix via API. Op deze manier worden de vaca@ctures/opdrachten op de website getoond die beheerd worden in Carerix. Andersom komen sollicitaties op de website direct binnen in Carerix.

Vidda Digital

Rotterdam
Vidda Digital
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe