Daguitje

Omschrijving

Met Daguitje.nl proberen we het grootste overzicht van uitjes in Nederland aan te bieden. Verdeeld over verschillende categorieën en gezelschappen zijn er honderden uitjes te vinden in heel Nederland.

Doel

Het doel van daguitje is om gebruikers een breed aanbod van uitjes te bieden welke op een zeer gebruiksvriendelijke manier te filteren zijn. De gebruiker moet hierbij in een simpele handeling direct kunnen zien welke uitjes er op de datum en locatie van zijn keuze open zijn.
Qua content is het doel om zoveel mogelijk informatie en een (korte) recensie voor alle uitjes op de site te bieden, zodat consumenten gemakkelijk een eerste indruk krijgen en genoeg unieke content te bieden voor SEO.
Daarnaast was het belangrijk dat het proces van het toevoegen van de uitjes in de back-end efficient ingericht zou worden.

Resultaat

Op 8 juli 2015 is de website van Daguitje gelanceerd. Met 10 verschillende categorieën zoals pretparken, dierentuinen, musea, wellness etcetera is er direct te filteren op een soort uitje, een datum of locatie. Daarnaast kunnen gebruikers gezelschappen selecteren waarbij er een selectie wordt getoond met geschikte uitjes.

Door in de ontwikkeling gebruik te maken van AJAX calls voor het filteren van uitjes, zorgen we er voor dat het filter snel is en uiterst gebruiksvriendelijk. Alle ingevoerde data is in het filter te filteren.

De content op de website is erg compleet. Onderstaande informatie wordt toegevoegd per uitje:
- Naam van het uitje
- Unieke titel
- Unieke tekst
- Plaatsnaam & provincie
- Binnen of Buiten uitje
- 18+ uitje of niet
- Geschikt voor gehandicapten
- Wifi aanwezig
- Eigen eten toegestaan
- Horeca aanwezig
- Huisdieren toegestaan
- Openingstijden
- Entreeprijzen
- Contactgegevens
- URL
- Slideshow
- Logo
- Gezelschap
- Categorieën

Deze gegevens worden door de beheerder van de uitjes achterhaald en geverifieerd. Hiermee bieden we een erg compleet beeld van een uitje.

Door het systeem van daguitje te bouwen op basis van WordPress in combinatie met het nodige maatwerk, zorgen we ervoor dat het eenvoudig is om uitjes toe te voegen en te beheren. Hiermee creëren we een back-end waarbij alle functies en specificaties van een uitje eenvoudig toe te voegen zijn.

Overige informatie

Daguitje.nl is een site voor een arrangement als een dagje weg of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Wij hebben het complete aanbod uitjes in alle bekende categorieën. Doordat we streven naar een compleet aanbod kunnen gebruikers gemakkelijk en overzichtelijk alle activiteiten bekijken. De website is geheel reponsive zodat de bezoeker gemakkelijk vanachter laptop, tablet of mobiel kan bladeren door alle uitjes.

Qrul Media

Groningen
Qrul Media
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe