De BOSK online community

Omschrijving

BOSK.nl is een online community voor uitwisseling van ervaringen, kennis, producten, diensten en actualiteiten voor en door mensen met een lichamelijke handicap, ouders en mensen die professioneel of anderszins betrokken zijn bij mensen met een lichamelijke handicap.

Doel

Het platform is vooral bedoeld als platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring. De BOSK is dé vereniging van en voor ouders van gehandicapte kinderen en (jong)volwassenen met een handicap. De BOSK geeft informatie, adviseert, brengt lotgenotencontact tot stand en behartigt de belangen van mensen met een motorische handicap. Zowel voor ouders als voor de groep volwassenen met een handicap is het goed om met mensen in contact te komen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het Platform is dan ook zo ingericht dat eigen initiatieven, lotgenotencontact en uitwisseling van kennis, ervaring en producten optimaal wordt gefaciliteerd en ondersteund.

Resultaat

De website is ingericht op 5 herkenbare profielen met een eigen online omgeving waarbij overlappende content automatisch in de verschillende profielen stroomt. Ieder profiel heeft een eigen kleur die ook in andere uitingen wordt gebruikt. De BOSK kiest richt zich op de grootste handicaps. Door profilering per handicap worden mensen meer aangesproken en aangetrokken tot de BOSK en wordt het aanbod overzichtelijker en relevanter. Op de BOSK Website hebben de leden via MyBOSK toegang tot extra informatie en diensten. Op de persoonlijke homepage in MyBOSK kan door interessegebieden aan te geven automatisch een selectie gemaakt worden van de meest recente toevoegingen of wijzigingen op de website op die gebieden. Er zit veel ervaring en expertise bij leden van de BOSK. Om deze ervaring te kunnen uitwisselen is de rubriek 'Leden helpen leden'. Via deze rubriek kunnen in een veilige omgeving diensten worden aangeboden aan andere leden of kan er gekeken worden of iemand u van dienst kan zijn.

Overige informatie

Wilt u meer weten over het BOSK project? Wilt u dat ook uw organisatie ook een interactief platform opzetten? Neem dan contact op met Softmedia om eens te praten over wat we voor u en uw organisatie zouden kunnen doen.

Softmedia

Eindhoven
Softmedia
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe