De enige supermarkt die online geld verdient!

Omschrijving

In 2012 hebben we voor DEEN de webwinkel vormgegeven en gerealiseerd, continu uitgebreid en geoptimaliseerd. Zo kan de consument nu ook een fototaart ontwerpen en brengt DEEN met de boodschappenservice de boodschappen bij uw voordeur. Door slimme online keuzes is DEEN de enige supermarkt die online geld verdient.

Doel

De webwinkel van DEEN nog interessanter, uitgebreider en completer maken voor de (potentiƫle) klanten van DEEN. Hoe kunnen we de klanten van DEEN nog beter in hun behoeften voorzien?

Resultaat

We hebben de webwinkel van DEEN uitgebreid met onder andere een taart en gebakservice, waarbij de klant ook de mogelijkheid heeft een fototaart te bestellen. Met de boodschappenservice kan de klant de boodschappen gratis laten thuisbezorgen of afhalen bij het dichtstbijzijnde DEEN filiaal.

Tevens hebben we de DEEN app ontwikkeld, waarmee klanten de dichtstbijzijnde DEEN vestiging kunnen opzoeken en nooit meer een aanbieding hoeven missen.

In 2014 won DEEN de ABN AMRO Webshop Award voor Beste Webshop in de catergorie Supermarkten.

Door een combinatie van slimme keuzes, de goede samenwerking tussen DEEN en PANGAEA en het continu ontwikkelen en verbeteren van de webwinkel, hebben we een nog betere en completere online winkel kunnen neerzetten.

Overige informatie

DEEN Supermarkten is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste supermarktketens met 72 filialen in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland, met een omzet van 692 miljoen euro in 2013. In 2012 hebben we de online winkel DEEN.nl ontworpen en gerealiseerd, en continu uitgebreid en geoptimaliseerd.

Pangaea

Den Haag
Pangaea
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe