De Graaf Duurzaam

Omschrijving

De Graaf Duurzaam is een groep recyclingbedrijven die zich dagelijks bezighoudt met de inzameling, verwerking en recycling van allerlei afvalstromen binnen de zakelijke markt.

Het inzamelen van deze afvalstromen biedt een unieke mogelijkheid om duurzame producten te produceren en circulair aan te bieden.

Doel

Al jaren produceren bedrijven minder papierafval. Een goede ontwikkeling voor het milieu, maar reden voor De Graaf Duurzaam om te gaan innoveren.

Ingezamelde afvalstromen worden waar mogelijk ingezet om nieuwe producten van te maken. Alle producten worden geïndexeerd op duurzaamheid en op het online platform aangeboden. Bij de producten is direct zichtbaar welke besparing er op het milieu wordt gedaan. Als klant kan je duurzaamheidsrapportages downloaden en voor iedere € 1000,- aan bestellingen wordt er een boom geplant.

Resultaat

Samen met De Graaf ontwikkelde Techtwo een e-commerce oplossing op basis van Magento 2. Door de e-commerce omgeving te integreren met het ERP-systeem kan het platform zowel dienst doen als self service portal waar klanten hun afvaldiensten kunnen beheren én als webshop waar duurzame artikelen besteld kunnen worden.

Overige informatie

Bluebird Day

Breda
Bluebird Day
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe